Website

Какво получавам, когато си закупя Website?

След като изберете пакет или дизайн и натиснете бутона за покупка, ще бъдете препратени към нашия интернет магазин – BUY-BG.COM. След закупуването на продукта получавате интернет софтуерна платформа с различен брой теми и функционалности, в зависимост от пакета, който сте закупили. Продуктът може да бъде инсталиран на наш хостинг,инсталацията е автоматична и отнема около 10 минути, като вие ще получите пълен достъп до него на посочен от вас имейл. Ако не желаете да работите на наш хостинг имате възможността да изтеглите продукта и да работите с него на избран от вас хостинг.

Какво ми е нужно, за да създам уебсайт?

За да създадете своя уебсайт ви е нужно да имате нужните материали, като текст, снимки и всякаква друга информация свързана със сферата ви на работа. Системата позволява качване на снимки от всички основни видове, като .png , .jpeg и други. Също така имате възможност да качвате видеа, както директно от ваш носител, така и от youtube или друга платформа. Получавате визуална среда, в която графично можете да променяте текстове, лога и снимки, без да са ви нужни познания в сферата на уеб програмирането. При нужда от консултация относно създаването на уебсайт, можете да се свържете с нас.

Каква е разликата между пакет и дизайн?

Закупувайки даден пакет, вие получавате различен брой теми и функционалности , с които можете да работите за да изградите сами своя дизайн. Имате възможност да сменяте темите, с които желаете да работите за постигнете максимално добри резултати.

Закупувайки дизайн, получавате завършен дизайн, разработен върху една тема, което ви позволява максимално бързо и лесно да започнете работа със сайта, като единственото, което трябва да направите е да поставите своето съдържание.

Enterprise

Какво получавам, когато си закупя Enterprise?

След като изберете пакет или дизайн и натиснете бутона за покупка, ще бъдете препратени към нашия интернет магазин – BUY-BG.COM. След закупуването на продукта получавате интернет софтуерна платформа с различен брой функционалности, в зависимост от пакета, който сте закупили. Продуктът може да бъде инсталиран на наш хостинг,инсталацията е автоматична и отнема около 10 минути, като вие ще получите пълен достъп до него на посочен от вас имейл. Ако не желаете да работите на наш хостинг имате възможността да изтеглите продукта и да работите с него на избран от вас хостинг.

Какво ми е нужно, за да създам онлайн магазин?

За да създадете своя онлайн магазин ви е нужно да имате нужната информация относно продуктите ви, като текст, снимки, наличности и евентуално подробно информация относно техните спецификации. В случай, че искате да издавате документи е нужно и да въведете информацията на своята компания в означените за това места. Системата позволява качване на снимки от всички основни видове, като .png , .jpeg и други. Също така имате възможност да качвате видеа, както директно от ваш носител, така и от youtube или друга платформа. Получавате визуална среда, в която графично можете да променяте текстове, лога и снимки, без да са ви нужни познания в сферата на уеб програмирането. При нужда от консултация относно създаването на онлайн магазин, можете да се свържете с нас.

Хостинг

Какво получавам, когато си закупя хостинг?

След като изберете хостинг пакет и натиснете бутона за покупка, ще бъдете препратени към нашия интернет магазин – BUY-BG.COM. При закупуването на хостинг получавате пространство от нашия сървър, върху което можете да разположите своя уебсайт и имейли. На посочен от вас имейл ще получите пълен достъп до контролния панел ( Cpanel) на това пространство и ще можете да извършвате всички желани от вас операции.

Какво е SSL защита?

Това е приложение към сървъра и следователно вашия хостинг, което осигурява сигурност на вашата комуникация в интернет, предотвратявайки подслушване и подправяне.

Прехвърляне на уебсайт от един хостинг на друг

Ако имате сайт на друг сървър и желаете да го прехвърлите на нашите сървъри, можем да извършим тази операция без да губите своите имейли, съдържание и друга ценна информация. За консултация, как може да се случи това, моля свържете се с нас.

Домейн

Какво получавам, когато си закупя домейн?

При закупуване на домейн, получавате правата върху избраното от вас име в интернет пространството, което хората могат да използват за да ви открият в уеб търсачките. За да функционират уеб сайта и имейлите ви, домейнът трябва да бъде настроен и насочен към физическия адрес на сървъра.

Обновление на домейн

След като бъде закупен един домейн, той трябва да бъде подновяват през определен период от време. В противен случай, той изтича и сайтът престава да бъде активен. Ние можем да извършваме услугата подновяване на домейн, като цените и са еднакви с тези за закупуването на домейн. За повече информация, моля свържете се с нас.